HOORN – Woensdag 29 januari 2014 opent Uw Slager Kokkelkoren op het Betje Wolfplein 116 in de Kersenboogerd Hoorn. Michael Kokkelkoren neemt de slagerij over van collega Cees Bakker. Tegelijk met de opening introduceert hij ook het Meat & Meals concept in de regio West-Friesland. Kokkelkoren heeft ook een Uw slager Kokkelkoren vestiging in Callantsoog.
De slagerij is aangesloten bij de landelijke formule ‘Uw Slager’. Deze formule richt zich op eerlijke en van de ambachtelijke slager. Producten zijn onder andere Wieringerweide Rundvlees en Boerderijkip.
Naast de slagerij is er ook een eigen keuken waar verse maaltijden worden voorbereid. Klanten kunnen in 4 stappen een maaltijd samenstellen. In stap 1 de portie grootte. In de tweede stap de keuze voor het thema; Hollands, Italiaans of Oosters. Stap 3 is het samenstellen van de combinaties binnen het thema. Tot slot kunnen in stap 4 nog een sope, rauwkost of toetje extra worden bij besteld. Elke dag is er een DailyMeal.
De winkel is vanaf woensdag 29 januari elke werkdag van 08.00 tot 18.00 uur geopend en op zaterdag tot 17.00 uur.
(foto voorpagina via kokkelkoren.uw-slager.nl